logo-optiek

Volg ons ook op social media

Wij maken voor u het verschil

logo-optiek

Volg ons ook op de sociale media

Gehoor

 

 

Hoe is het met uw gehoor gesteld?

 

Gehoorverlies is nooit alleen een gehoorverlies. Het is ook vooral een sociaal probleem dat zorgt voor een verminderde levenskwaliteit. Want als uw gehoor vermindert, dan mist u heel wat mooie, unieke momenten.

 

U kan bij ons ook terecht voor een gratis en vrijblijvende hoortest of onderhoud van uw hoorapparaten. Een audioloog van Audika helpt u graag verder met deskundig advies over gehoorverlies, hoorapparaten en gehoorbescherming.

 

 

Gratis hoortest

Heeft u steeds meer moeite om gesprekken te volgen? Klinken sommige geluiden niet meer zoals voorheen? Net zoals u regelmatig uw ogen laat testen, zou ook een hoortest deel van uw jaarlijkse gezondheidscontrole moeten uitmaken. Indien u twijfels heeft over uw gehoor, dan kan u gemakkelijk uw gratis hoortestonline boeken [https://www.audika.be/nl/gehoorverlies/uw-gehoor/maak-een-afspraak].

 

 

Hoortoestellen

Bij Audika kan u terecht voor verschillende soorten hoortoestellen, afhankelijk van het type en de mate van uw gehoorverlies, uw levensstijl en uw budget. Samen met u gaat een audioloog van Audika op zoek naar een hooroplossing [https://www.audika.be/nl/hooroplossingen] die het beste bij u past. U mag steeds een hoortoestel gedurende 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen bij u thuis.

 

Gehoorbescherming op maat

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van gehoorschade ten gevolge van een te luide omgeving. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen om uw gehoor eenvoudig te beschermen.

 

Het ene paar oordoppen is echter het andere niet. Daarom vindt u bij Audika gehoorbescherming – universele oordoppen of op maat gemaakt –  die u kunt dragen bij het luisteren naar luide muziek, tijdens het zwemmen, voor het klussen, etc.

 

Campagne voor Beter Gehoor

Gehoorverlies staat nog niet hoog genoeg op de gezondheidsagenda. Het is dan een sluimerend

probleem dat we vaak te laat opmerken of zelfs helemaal negeren.

 

Audika heeft daarom naast haar eigen gezondheidsprogramma sinds kort ook de Campagne voor Beter Gehoor[https://www.campagnevoorbetergehoor.be/]opgestart. Via deze campagne willen zeinformeren over de potentiële gevolgen van gehoorverlies[https://www.audika.be/nl/gehoorverlies/leven-met-gehoorverlies/gehoorverlies-dementie] en mensen sensibiliseren om hun gehoor jaarlijks te laten screenen.

 

Per 400 uitgevoerde gehoortesten, wordt via de Campagne voor Beter Gehoorbovendien een gratis hoortoestel geschonken aan iemand die er omwille van financiële redenen geen toegang toe heeft.

 

Nog niet helemaal overtuigd of wil u zelf thuis eens uw gehoor testen? Check zeker ook de online hoortest[https://www.audika.be/nl/online-hoortest] op de site van onze partner Audika.

 

 

 

 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.